plats:
Sesimbra Hotel & Spa, Lissabon
Datum:
6 - 13 april 2021
Reslängd:
1 vecka
avreseort:
Köpenhamn, Stockholm

Golfskola Portugal, Sesimbra

Starta upp säsongen med en träningsvecka vid den vackra Azulkusten vid Lissabon och den pittoreska fiskeorten Sesimbra. Här bor du vid det fina Sesimbra Hotel & Spa som är mycket vackert placerat i direkt anslutning till stranden i den charmiga fiskebyn Sesimbra som gjord för att strosa runt i och upptäcka just sin favorit fiskerestaurang.

Golf Joy Academy

Academy gänget består av Henrik Staff (Halmstad GK), Ulf Pettersson (Holm GK) och Anders Israelsson (Haverdal GK). De har tillsammans med sina tränarkollegor mycket lång erfarenhet av golfskolor på alla nivåer. Alla tre har varit verksamma som PGA-professionals i över 30 år och har högsta PGA status (M5).

Golfskola

Här kommer vi att ha bra träningsförutsättningar, golfskola omfattar totalt 9 timmar träning, fördelat på tre dagar med tillgång till driving range, putting/chippinggreen och några övningsbunkrar kommer vi att kunna kunna förbättra alla delar av ditt golfspel.

Hotell & område

Sesimbra Hotel & SPA är mycket vackert placerat i direkt anslutning till stranden i den charmiga fiskebyn Sesimbra. Här bor man med en fantastisk vy över Atlanten. Hotellet har ett härligt poolområde där man kan koppla av efter dagens träning och golfspel. Hotellet erbjuder även en SPA-avdelning med pool, turkiskt bad m.m. Hotellet har 84 rum och 8 sviter, samtliga med utsikt mot havet. Rummen är bekväma och ljusa och bjuder in till en harmonisk och lugn vistelse.

Sesimbra, är belägen strax utanför Lissabon vid foten av Serra da Arrábida och det unika naturreservatet Parque da Arrabida som är ett paradis för naturälskare. Det är ett känt naturområde som erbjuder vackra vandringsleder, mycket vattensporter och dykning.

Golf

Golf, Quinta do Peru Quinta do Peru grundandes 1994 och är vackert beläget i Costa Azul i Azeitaregionen, mellan slotten i Sesimbra och Setubal. Parkbanan slingrar sig fram genom ett orört landskap med grönskande pinjeträd. Med Arrábida-bergen i bakgrunden utlovar banan härliga golfupplevelser! Banan är designad av Rocky Roquemore och är en mycket varierande bana med stora och snabba greener. I det mysiga klubbhuset kan du njuta av en härlig utsikt innan och efter golfrundan.