National Resort

Golfpaket till National Resort

1/5-30/9
2 nätter i DUBBELRUM
frukost
3 dagsgreenfees inkl rangebollar och hyrvag
transfer tur/retur färjeterminalen Klaipeda - hotellet
2 595
Samma paket som ovan i enkelrum 3 450
3 nätter i DUBBELRUM
frukost
4 dagsgreenfees inkl rangebollar och hyrvag
transfer tur/retur färjeterminalen Klaipeda - hotellet
3 750
Samma paket som ovan i enkelrum 5 050

  • Palanga flygplats 19 km
    Kaunas flygplats 213 km
    Klaipeda färja 12 km
    Kretinga 11 km
    Palanga 21 km
  • National Resort

En underbar golf resort
Denna anrika golf-resort ligger 12 km nordost om färjeläget i Klaipeda. Resorten ligger i ett idylliskt landskap omgivet av skog och rikt djurliv. Den välskötta 18-hålsbanan angränsar till ett klubbhus med restaurang, terass och en golfbutik.

National Resort

Golf entusiaster kommer att njuta av den klassiska 18-håls banan, liksom övningsområde och 3-håls korthålsbana, alla belägna i dalen vid Dane floden.

Rum

The National Golf Resort erbjuder rymliga dubbelrum i klubbhuset och bekväma lägenheter i villan. Det finns också ett konferensrum för upp till 70 personer och en elegant restaurang med en terrass med utsikt över golfbanan. Rummen är klassiskt inredda och alla utrustade med TV, internet, kylskåp och minibar, badrum och hårtork.

Restauranger

National Golf Resort erbjuder en elegant restaurang i klubbhuset med terrass som har utsikt över den underbara dalen. Det är en idealisk plats för att bara njuta av ett glas vin eller en kopp kaffe. Klubbhuset är perfekt lämpad för att ha speciella fester, bröllop, födelsedagar, samt affärsmöten och utbildningar.

Aktiviteter

Mer upplevelser vid sidan av golf hittar du i de trevliga ortena kring resorten. Med närheten till både Palanga, Kretinga och Klaipeda så har man väldigt lätt för att ta sig in till någon av dessa ställen för både sighseeing på olika museer, shopping och lite god mat.
National Resort

National Golf Club

I den pittoreska dalen av Dane floden finns den klassiska 18-håls banan. Banan är väldigt varierande till landskapet/naturen med floden Dane mitt i. Mellan fairways finns många våtmarker, sandiga platser karakteristiska till kust låglandet liksom grönska. Greenen på det 18: e hålet är utformad som Litauens karta, vilket har blivit National Golf Resorts kännetecken. Dessutom ger vattenfallet vid klubbhuset en speciell touch till sceneriet. Detta är en bana där varje spelområdet ger nya utmaningar och lämnar ett oförglömligt intryck
Fakta


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta


AVSTÅND
Palanga flygplats 19 km
Kretinga 11 km
Klaipeda 17 km
Palanga 21 km