Vilnius Grand Resort

Golfpaket till Vilnius Resort 16/4-30/10
2 nätter i dubbelrum
frukostbuffé vid klubbhuset
2 greenfee
2 150
3 nätter i dubbelrum
frukostbuffé vid klubbhuset
3 greenfee
3 095
Tillägg för halvpension (trerättersmiddag eller buffét) 250 kr per person och dag
spa

  • Vilnius flygplats 28 km
    Vilnius Centre 20 km
    European Centre GC 30 km
    Capitals GC 46 km
  • Vilnius Grand Resort

Lyxig golfresort omgiven av sjöar, björkar och böljande kullar ett par mil utanför Vilnius. Här njuter du av högsta standarden av komfort, lyx med SPA, utsökt mat och en kanonbana.

Vilnius Resort

Den här lyxiga resorten är belägen i ett vackert böljande landskap med utsikt över 2 vackra sjöar, bara 20 minuter från Vilnius centrum. Det är en elegant anläggning med ett modernt hotell, SPA, utsökt mat och en golfbana av världsklass.

Rum

Der moderna hotellet har 185 välutrustade rum i olika rums kategorier Classic, Superior, Executive och Family Rooms samt sviter. Alla rum är elegant inredda med ljusa och trivsamma färger och material. Hotellet erbjuder gratis WiFi.

Restaurang

Här finns tre olika restauranger, Le Paysage Restaurant som är en modern restaurang med natursköna vyer och en kreativ, franskinspirerad meny. Sunset Lounge & Bar som serverar frukost, kakor, snacks och drycker från morgon till fram till kvällen. Samt Bora Bora Grill Restaurante som erbjuder en fräsch, lätt meny av grillade eller tandoori rätter, fräscha sallader, uppfriskande drycker och exotiska drinkar.

Aktiviteter

Här kan du koppla av på Oasis Spa med ångbad, bastur och en stor, uppvärmd inomhuspool. Håll formen i det välutrustade gymmet eller spela lite tennis.
Hotellet erbjuder gratis shuttle till centrala Vilnius, resan tar ca 20 minuter. Vilnius är en riktigt trevlig historisk stad som erbjuder shopping, restauranger, uteliv och sevärdheter.

The V Golf Club

Belägen i ett område på 350 hektar intill 2 vackra sjöar som gränsar till Vilnius Grand Resort ligger den magnifika 18-håls golfbanan som byggts enligt USGA höga krav specifikation. Designer är väl renommerade Bob Hunt och PGA Consulting. Golfbanan är mycket spektakulär och i modern design som integrerar de bästa delarna av skotsk links typ av golfbana med amerikansk design. Golfbanan sköts av mycket professionell personal är alltid i tävlingskondition. Banan skär genom böljande kullar och naturliga sjöar och vattendrag, risk och belöning beslut måste tas nästan inför varje slag. Vi är övertygade om att en fantastisk golfupplevelse väntar för alla nivåer av golfare
Fakta


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta


AVSTÅND
Vilnius flygplats 28 km
Vilnius Centre 20 km
European Centre GC 30 km
Capitals GC 46 km