Empordá Golf Resort

Empordà

1/4-30/6*
1/9-31/10
1/7-31/8 1/11-30/11 1/12-31/12
3 nätter i dubbelrum
frukost
2 vardagsgreenfee på Emporda
4 095 5 195 3 950 3 695
4 nätter i dubbelrum
frukost
3 vardagsgreenfee på Emporda
5 495 6 950 5 295 4 895

Tillägg för halvpension 375 SEK/ person och kväll inkl dryck.
Grupprabatt

  • Flygplats Barcelona El Prat 149 km
    Girona 35 km
  • <

Härlig 36 hålsanläggning i hjärtat av Costa Brava.
Med två underbara och varitaionsrika golfbanor utanför dörren är det här en bra utgångspunkt för att upptäcka vad Costa Brava har att erbjuda.

Empordà Golf Resort


Emporda Golf Resort slår upp dörrarna igen våren 2020 efter ett omfattande och ambitiöst renoverings och ombyggnadsarbete. Ambitionen är att bli en av den europeiska golfens elit favorit destinationer. Nu i april är fas ett klar i det här arbetet. Det är ett modernt och bekvämt golfhotell beläget i hjärtat av Costa Brava i en av de bästa golf destinationer i Spanien - provinsen Girona. Regionen kallas "l'Empordà" är i den nordöstra delen av den iberiska halvön och är födelseplatsen för både Salvador Dalí och den berömda kocken Ferran Adrià. Hotellet är vackert beläget direkt mellan de två 18-hålsbanor Links och Forest som har helt olika karaktärer.

Rum

Hotellet har 87 ljusa, rymliga rum med stora eller balkonger. Alla rum har härliga vyer över Mont gri bergen eller golfbanorna. Rummen är välutrustade med plasma-TV, satellitkanaler, modem, fax, Internet ADSL, CD-stereo och mp3-spelare, minibar, kassaskåp, telefon, room service, kuddservice.

Restauranger

Restaurant är belägen på bottenvåningen av hotellet. Där råder en lugn, avslappnad atmosfär. Här är man i kocken Guillem Lama händer som bjuder in att njuta av utsökta medelhavssmaker. Guillem har erfarenhet från några av de allra bästa restauranger som El Bulli, Aigua Blava Hostal La Gavina S'Agaró Hotel Golf Peralada och La Cuina de Can i Mont- Ras.

Spa & Wellness

Koppla av efter en dag på golfbanan i den sköna spa avdelningen. Det finns thermal curcuits och möjlighet att få behandlingar Det finns ett bra gym på hotellet.
Men trots att boendet är toppklass är det allra bästa med resmålet ändå golfbanorna! Här kan du ta bagen och promenerar till det fina klubbhuset eller till rangen.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Costa Brava har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.

Empordà Forest

Empordá Forest är vackert inbäddad i den typiska pinje skogen, som bildar väggar kring fairways. Hamnar utslagen här gör man klokast att bara hitta säkraste vägen ut, pinjetopparna är som ett tak som effektivt stoppar allt. Det är en flack, omväxlande bana där varje hål har sin unika karaktär och utmaning.
Fakta
Emporda Links

Empordà Links

Det här är en härlig mogen bana med inland links karaktär. Den har partier som är öppna med böljande fairways som omsluts av stora sandvallar och mycket bunkrar. Bitvis går banan in i skogspartier, här smalnar fairways av och det finns en del vattenhinder att ta med i beräkningen. En del i utmaningen är de stora ondulerande och riktigt snabba greenerna.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Flygplats Barcelona El Prat 149 km
Girona 35 km

Vad tycker andra?

Få ett reseförslag direkt!

Avresedatum


Flexibla datum

Flyg och transfers

Golf

Meddelande

Uppgifter