Son Antem

Son Antem 1/2-16/2 17/2-29/2 1/3-31/3 1/4-14/6
4 nätter i dubbelrum
frukost
3 greenfee
5 650 5 995 6 750 7 295
7 nätter i dubbelrum
frukost
5 greenfee
9 495 10 095 11 395 12 350
SPA SON ANTEM kommer att vara stängt för renovering 9 - 26 januari 2020

  • Palma flygplats 18 km
    Palma stad 23 km
    GOLFBANOR
    Son Antem West och East på anläggningen

Son Antem Golf Resort & Spa är ett exklusivt golfhotell med två egna banor. Den här härliga golfresorten är belägen i en hänförande, lummig miljö nära Palma och de bästa stränderna på ön.

Be Live Collection Son Antem

Be Live Collection Son Antem är en 5-stjärnig golfresort belägen i en charmig, lummig parkmiljö. Hotellet har en härlig traditionell medelhavsstil med vackra rum och elegant atmosfär. Det är en komplett resort med gott om faciliteter för en skön avkopplande golfsemester.

Rum

Hotellet genomförde en omfattande renovering 2012 där alla rum renoverades. De 151 är rymliga, välutrustade med balkong eller terrass mot omgivningarna. Det finns tillgång till trådlöst Internet för egen laptop, mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc.

Restaurang

Den eleganta El Olivar Restaurangen har en av vacker utsikt över terrassen och trädgården. På menyn står både inhemska som internationella rätter. Lobby bar restaurangen " Levant" severar Tapas och snacks.El Trenc Pool Bar serverar lättare rätter som sallader, uppfriskande drinkar och en och annan kväll BBQ. Det finns möjlighet att välja ett bekvämt All Inclusive pension om man så önskar.

Spa

Hotellets gäster kan fritt koppla av i det 3 000 kvm stora och välutrustad spa & wellness centret. Här finns en inomhus pool, uppvärmd utomhus pool, jacuzzi, vattenfall, ångbastu och finsk bastu.

Aktiviteter

På hotellet finns ett bra wellnessområde, vill man träna golf finns ett bra range, putting område och en Golf Academy.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Mallorca har många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.

Son Antem West 

West Course är en utmanande mästerskapsbana som är betraktad som en av de bästa på Mallorca. Banan löper genom en underbar natur och man har spektakulär utsikt över Randa berget. Det finns en hel del utmaningar med både vattenhinder, dog legs som kräver lite strategiskt spel och upphöjda greener.
Fakta
Son Antem East

Son Antem East

The East Course har bred, generösa fairways en perfekt bana även för lite nyare golfare. De breda och långa fairways med enkel ruff är även lockande för låghandikappare som vill slå långt. Banan har en en del spännande vattenhinder och vinden kan även påverka spelet.
Fakta

Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta

AVSTÅND
Palma flygplats 11 km
Palma stad 6 km
GOLFBANOR
Son Antem West och East på anläggningen