Schloss Lüdersburg, Hamburg

Golfanlage Schloss Lüdersburg 1/6-30/11 ankomst sön - ons 1/6-30/11 ankomst tor-lör
3 nätter i dubbelrum
frukost
3 middagar
2 x dagsgreenfee

4 395 4 650
Samma paket i enkelrum 6 050 6 395
Tillval uppgradera ditt rum med en högre kategori 250 - 275 SEK per rum och natt.
 • 4 stjärnor
 • Golfanläggning
 • 70

 • Lüneburg 13 km
  Hamburg City 46 km
  Puttgarden färjeläge 177 km
  Kiel 164 km Lübeck
  flygplats Hamburg Fuhlsbüttel 82 km
 • Schloss Lüdersburg

Slottsgolf utanför Hamburg
Lüdersburg är en av våra absoluta favoriter! En härlig golfanläggning två mycket fina banor, underbar miljö och atmosfär.

Om Schloss Lüdersburg

Slottet är från 1776, och har en spännande historia. Lüdersburg är beläget helt ostört, 45 minuter från Hamburg city (ca 18 mil från Puttgarden).

Rum

Här finns 70 rum som är fördelade i 9 olika byggnader på slottsområdet, rummens karaktär skiljer sig åt beroende på vilken byggnad man bor i. Rummen håller en hög klass och är stilfullt inredda. Det finns fritt Wifi på anläggningen.

Restaurang

I klubbhuset som har en härlig atmosfär finns receptionen och huvudrestaurangen Falkenstein, samt Bistro som serverar lättare måltider. Restaurang La Trattoria har en riktigt mysig miljö. Här serveras Italienska rätter.

Aktiviteter

Kring det vackra slottet finns en kyrka och gamla vackra historiska byggnader.
I Lüdersburg stallbyggnad finns bastu och en härlig relaxavdelning med sköna soffor. Det är en perfekt mötesplats att gå igenom dagens golfrunda.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Norra Tyskland har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Tyskland

Lakes Course Lüdersburg

Banan har en linkskaraktär med breda och öppna fairways med en mängd bunkrar och vattenhinder.
Fakta

Old Course, Lüdersburg

Banan har en välförtjänt topp 10 ranking i Tyskland. En vacker och varierande parkbana som smälter väl in i landskapet. En naturupplevelse!
Fakta


Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta

Saker att göra

Förutom golfen finns mycket att upptäcka kring Schloss Lüdersburg. Sköna naturupplevelse eller shopping och sightseeing i Lüneburg och Hamburg. Det finns mycket att upptäcka!

Elbtalaue

"Niedersächsische Elbtalaue"

Ett vackert naturområde kring Scharnebeck till Wittenberge. Här finns orkidéer, bäver och havsörn bevarade och andra unika djur och växter som man endast kan hitta här. Elbe är den sista orörda floden i Europa, det här området är skyddat av Unescos.
Avstånd: 7 km

Lüneburg

Hansastaden Lüneburg

Upplev Lüneburg, den charmiga gamla hansastaden med sin mer än 1000-åriga historia. Det är en gammal vacker stad med en medeltida centum kärna. Ändå känns den modern stad och ungdomlig då den univeristet lockar många studenter. Här finns vacker nordtysk tegelarkitektur. Värt att se är torget, rådhuset och Öl Museumet.
Avstånd: 15 km.

Hamburg

Hamburg

Porten till världen: Vid en hamn kryssning att göra Riesenpötte från hela världen, flytdockor och fascinerande Speicherstadt nära. I mitten av centrum, kan du koppla av en Alster eller Fleetfahrt vid Alster körs. Upptäck hela mångfalden i denna stad: Michel, Jungfernstieg, Neuer Wall, Stadshuset, Monkebergstrasse, Gänsemarkt, Köhlbrandbrücke och Freeport.
Avstånd: 60 km